Adana Sarıçam Spor Lisesi

Vizyon: Sporun hayata dönüştüğü yer

Misyon: Öğrencilerimizi; Çağımızın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, beden,zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür bilimsel düşünce gücüne; geniş bir dünya görüşüne sahip , insan haklarına saygılı milli ve manevi değerlere önem veren, topluma karşı sorumluluk duyan; gelecekte kendilerini kabul ettirecek bilgi ve yetenekle donanmış olimpiyat felsefesini ve spor kültürünü kavramış, alanında ülkemizi uluslar arası düzeyde temsil yeteneği ve birikimleriyle donanmış kişiler olarak yetiştirmektir.

Isınma: Kalorifer, Klima
Servis Bilgisi: Servis var
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Yerleştirme Puanları 100 üzerinden hesaplanmaktadır. (LGS %30 + Yetenek %70)
Okulun Sınav Başarı Durumu: %44
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 9. sınıfa özel yetenek sınavı ile 150 kişi alınır.

WEB - https://saricamsporlisesi.meb.k12.tr

Adres - İSTİKLAL MAH. BURUK CAD. 3857 SK. NO.1 ADANA SARIÇAM SPOR LİSESİ SARIÇAM/ADANA

Yatakhane Koğuşu :58

Yerleşim Yeri - Buruk Beldesi İstiklal Mah. Toki Evleri Yanı Sarıçam/ADANA